Etäaamukahveilla yrittäjät pääsevät keskustelemaan Kimolan kanavan palvelujen kehittämisestä

Kimolan kanava on avannut uusia mahdollisuuksia ja haasteita veneilymatkailun kehittämiseen Kouvolassa. Muun muassa tankkaus-, huolto-, ravintola- ja majoituspalveluille on tarvetta, kun kanavalla ja siihen liittyvillä vesialuilla liikkuu kouvolalaisia ja ulkopaikkakuntalaisia veneilijöitä. Kehittämistarpeista ja tekijöistä keskustellaan yrittäjien etäaamukahveilla keskiviikkona 9.12.2020 klo 9.

Keskustelussa ovat mukana kehitysjohtaja Petteri Portaankorva, rakennuttajapäällikkö Antti Nyberg, suunnitteluinsinööri Olli-Pekka Helaja Kouvolan kaupungilta sekä matkailuasiantuntija Raija Sierman Kinnosta.

Aamukahveilla käydään läpi kulunutta veneilykautta sekä kerrotaan Kouvolan kaupungin mahdollisuuksista ja suunnitelmista Kimolan kanavan ja satamien palveluiden kehittämiseksi. Yrittäjiltä toivotaan palautetta menneeltä veneilykaudelta, sekä ajatuksia ja ideoita tulevaan kehittämiseen.

Kaikille yrittäjille avoimeen keskusteluun pääsee mukaan oman kahvikuppinsa kanssa ilmoittautumalla tästä linkistä. Ilmoittautuneet saavat paluuviestissä linkin, jolla pääsee liittymään Teams-kokoukseen.

Aamukahvit ovat jatkoa lokakuussa asukkaille, mökkiläisille ja veneilijöille pidetylle keskustelutilaisuudelle. Tilaisuuden järjestää Kouvolan kaupunki ja Kinnon Lähilomien Väylä -hanke.

Lisätietoa

Matkailuasiantuntija Raija Sierman, puh. 020 615 8254, raija.sierman@kinno.fi

Kouvolan kaupunki -logo
Kouvola Innovation logo
Kuvassa on ympäristökeskuksen logo jossa on kuvattu lehti, sekä Euroopan maaseudun kehittämisen maaseuturahaston logo, jossa on kultaisia tähtiä ympyrässä sinisessä lipussa.
Sivun alkuun