Tarkennuksia liikunta- ja urheilutilojen käyttöön aikavälillä 9.-26.12.2020

mansikka-ahon liikuntahalli

Muun muassa kaikki joukkuelajien ottelut ja pelit suositellaan keskeytettäväksi sulkuaikana. Jos otteluita järjestetään, ne on toteutettava ilman yleisöä.

Liikunta- ja urheilutilojen käyttöön on määritetty seuraavia tarkennuksia aikavälille 9.-26.12.2020:

  • Sisäharjoittelu sulkuaikana 2.-23.12.2020 sallitaan koronaohjeistuksia noudattaen aikuisten (18 v ja yli) pääsarjatason ja 1.divisioonatason joukkueille sekä aikuisille (18 v ja yli) yksilötason maajoukkue- ja SM-tason urheilijoille Lumon areenalla sekä Kuntotalolla, erikseen haettavien vuorojen perusteella. Vuoroja myönnetään: Lumon areenalle ma – pe klo 8.00 – 20.30 välille ja Kuntotalolle ma – pe klo 16.00 – 20.30 välille. Yhteydenotot vuoroista liikunta(at)kouvola.fi
  • Kaikki liikuntatilat ovat suljettu ke 23.12.klo 18.00 – la 26.12.2020
  • Uimahallit on kokonaan suljettu kaikilta käyttäjiltä.
  • Jäähallit suljetaan kaikissa tapauksissa pois lukien aikuisten maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason joukkueiden harjoittelu- ja kilpailutoiminta.
  • Kaikki joukkuelajien ottelut ja pelit suositellaan keskeytettäväksi sulkuaikana. Jos otteluita järjestetään, ne on toteutettava ilman yleisöä.
  • Koululaisryhmät voivat käyttää liikuntatiloja toiminnassaan turvaetäisyydet huomioiden (pois lukien jäähallit ja uimahallit).
  • Terveysviranomaisten tekemän linjauksen mukaisesti lasten ja nuorten (alle 15 v.) harrastustoimintaa voidaan jatkaa ulkotiloissa turvamääräyksiä noudattaen.

Tartuntatilanteen kehitystä seurataan Kymenlaaksossa päivittäin. Rajoituksia voidaan muuttaa tartuntatilanteen niin vaatiessa.

Lisätietoja:

Liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen, teemu.makipaakkanen@kouvola.fi

Turvallisuuspäällikkö Johanna Franzén, johanna.franzen@kouvola.fi

Sivun alkuun