Kouvolan kaupungin joulukorttivarat 2020 mielenterveyden edistämiseen

Kuvassa mielenterveysseuran edustajat kaupungin hyvinvoinijohtajan kanssa kaupungintalon lämpiössä

Kouvolan kaupunki luovutti joulukortteihin osoitetut varat tänä vuonna Kouvolan Mielenterveysseura Ry:lle

Kouvolan kaupunki on viimeisen viiden vuoden aikana kohdentanut kaupungin joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen tukemalla niillä jotain kouvolalaista yhdistystä tai järjestöä. Tänä vuonna lahjoituksen kohteeksi valikoitui Kouvolan Mielenterveysseura Ry. Joulutervehdyksen arvo on 1000 euroa.

– Hyvinvoinnin työryhmässä mietimme, mikä olisi sopiva kohde tämän vuoden joulukorttirahojen saajaksi. Tarkoituksena on tukea sellaista toimintaa, joka tuo kuntalaisille lisäarvoa arjen sisältöön. Meillä oli useita hyviä ehdokkaita, mutta päädyimme lopulta Kouvolan Mielenterveysseuraan. Kulunut vuosi on ollut hyvin poikkeuksellinen ja haastanut omalla tavallaan jaksamista. Kouvolan ja Kymenlaakson alueella on keskimääräistä enemmän mielenterveysperusteisesti eläkettä saavia, joten kaikki työ, ml. kolmannen sektorin toimijoiden, mielenterveyden tukemiseksi on tärkeää. Kouvolan Mielenterveysseura tekee hyvää työtä. He ovat kehittäneet toimintaansa ja uusia vaihtoehtoja apua tarvitsevien tavoittamiseen. Päätimme näin osoittaa tukea heidän toimintaansa näinä aikoina, kun mielenterveys on muutoinkin tiukoilla ja kansalaiset tarvitsevat erilaisia tukimuotoja, perusteli päätöstä Kouvolan kaupungin hyvinvointijohtaja Arja Kumpu.

Joulutervehdystä vastaanottamaan saapuivat Kouvolan Mielenterveysseuran puheenjohtaja Anita Sipilä ja tiedottaja Anitta Ollikainen.

– Lahjoituksella on meille iso merkitys. Se kertoo arvostuksesta vapaehtoistyötämme kohtaan kertoi puheenjohtaja Anita Sipilä.

– Varoja tullaan käyttämään sekä varsinaisen toiminnan tukemiseen, että myös jollain tapaa vapaaehtoistyöntekijöiden huomioimiseen.

Lisätietoja
hyvinvointijohtaja Arja Kumpu, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 7429, arja.kumpu@kouvola.fi

Sivun alkuun