Kouvolan kaupungin tiedotuslehti 1/2021

Kouvolan kaupungin vuoden 2021 ensimmäinen tiedotuslehti on ilmestynyt ja jaetaan kotitalouksiin viikolla 1.

Tiedotuslehti kertoo mm. uusista pientalotonteista Kuusankosken alueelle Rantapuiston viereen sekä miten Kouvolassa suunnitellaan kaavoitusta veden äärelle. Asiaa on myös ulkoilijoiden aktiivisessa käytössä olevasta Kymijoen ulkoilureitin täydentymisestä.

Lehden kannessa talvisäässä ulkoileva perhe.

Lisäksi kerrotaan mitä on odotettavissa 2021-2024 kaupungin taloustilanteessa sekä miten antaisin palautetta kaupungille ja mihin teemoihin kirjastossa keskitytään alkuvuonna.  Lehdessä tutustutaan myös Alvar Aalto –viikkoon, joka saapuu Kouvolaan elokuussa 2021 ja miten haetaan mukaan tapahtumajärjestäjäksi.

Teemasivut

Lehti sisältää eri palvelujen omia teemasivuja; Mennään museoon, Kouvola liikkuu, Nuorten Kouvola ja Kouvolan kulttuuria.

Mennään museoon (pdf)
– Poikilo-museoissa tapahtuu! Ilmiöitä ja olioita –näyttely avautuu helmikuussa. Virtuaalioppaat johdattavat Kartanoiden Kouvolan maailmaan. Turvallista museovierailua!

Nuorten Kouvola (pdf)
– Nyt mennään sinne missä nuoret ovat. Työpaja on monelle apu uuteen alkuun. Nuorisopalvelut jalkautuu uudella mallilla jokaiselle Kouvolan viidestä alueesta. Ohjaamo auttaa elämässä eteenpäin.

Kouvola liikkuu (pdf)
Kevätkaudella liikutaan, ohjattua liikuntaa live-striimattuna ja uudet ryhmät starttaavat. Virtaamo tukee hyvinvoinnissa ja liikuntaneuvonta opastaa aktiivisempaan elämäntapaan. Luontopolulla voi liikkua myös apuvälineen kanssa.

Kouvolan kulttuuria (pdf)
– Kouvolan Teatterin, Kymi Sinfoniettan ja kaupungin järjestämiä kulttuuritapahtumia on tarjolla verkossa ja lähitapahtumina koronatilanteesta riippuen. Talvivalkeat –tapahtumat käynnistyvät helmikuussa. Näkökulmia Suomen historiaan esitelmiä jatketaan tammikuussa.

Lue tiedotuslehti verkkojulkaisuna (Issuu).

Kouvolan kaupungin tiedotuslehti 1/2021 Download (pdf)

Katso aiemmat numerot kouvola.fi/julkaisut

Lisätietoja

Kouvolan kaupunki
Viestintä- ja Live&Visit-yksikkö

Yhteyspäällikkö Anne Käki, puh. 020 615 8173, anne.kaki(at)kouvola.fi tai viestinta(at)kouvola.fi

Sivun alkuun