Sanna Marin vierailee maanantaina 1. helmikuuta Kouvolassa

kaupungintalo talvella

Pääministeri Sanna Marin vierailee maanantaina Kouvolassa. Kouvolan kaupungin johdon ja pääministerin tapaamisessa on tarkoitus nostaa esiin kaupungille tärkeät isot infrahankkeet, kehityshankkeita sekä valtion ja kaupungin välinen sopimusyhteistyö.

Pääministerille on tarkoitus esitellä Kouvolan kaupungin kannalta tärkeitä hankkeita ja ajankohtaisia edunvalvontakohteita kuten Itärata, Valtatie 15 Kotka−Kouvola välin parantaminen, Railgate Finland ja Kouvola RRT hankkeen eteneminen, Hyötyvirta -yritysalueen kehittämishanke sekä valtion ja kaupungin välisen sopimusyhteistyön tarpeellisuus.

− Tapaaminen pääministeri Sanna Marinin kanssa tarjoaa meille arvokkaan tilaisuuden käydä vuorovaikutteista keskustelua meille tärkeiden teemojen ympärillä ja edistää kaupungin tavoitteita, sanoo kaupunginjohtaja Marita Toikka.

Keskusteluissa on tarkoitus nostaa esille mm. Kouvolalle tärkeiden suurten infrahankkeiden edistäminen. Itäradan osalta Kouvolan toiveena on pikainen hankeyhtiöneuvottelujen jatkaminen.

Toinen tärkeä esille nostettava asia on vilkasliikenteisen ja Kaakkois-Suomen teollisuudelle sekä hälytysajoneuvo- ja työmatkaliikenteelle tärkeän valtatie 15 Kotka−Kouvola välin parantaminen.

Vierailu järjestetään terveysturvallisesti koronatilanne huomioiden. Tiedotamme asiasta tarkemmin vierailun jälkeen maanantaina.

Sivun alkuun