Pointti on täynnä tekemistä, tietoa ja kohtaamisia

Kouvolassa Hansakeskuksen yläkerrassa avataan toukokuussa 2022 kaikille avoin kohtaamispaikka Pointti. Pointti toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla liikunnan palveluita, rentoa ajanviettoa, erilaista ohjelmaa sekä sosiaali- ja terveyspalveluita.

Pointti-kohtaamispaikalle voi kuka tahansa tulla viettämään aikaa ja tapaamaan ihmisiä. Eri toimijat järjestävät yhdessä teematapahtumia ja neuvontaa. Kouvolan kaupungin liikuntaneuvoja sekä Kymsoten sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia on paikalla erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Tavoitteena on laajentaa ohjelmaa toiminnan käynnistyessä.

Järjestöt voivat hyödyntää tilaa maksutta Kouvolan kaupungin yhteisötilan periaatteiden mukaan. Kevään aikana toivotaankin, että saadaan järjestöjä ja vapaaehtoisia innostettua mukaan toimintaan.

Pointin toiminnasta vastaa yhteistyössä Kouvolan kaupunki/Keskusta-alueen aluetoimikunta, Kymsote ja Kouvolan seurakunta. Päivittäisen toiminnan organisoinnista huolehtii Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry.

Tervetuloa tutustumaan Pointtiin avoimien ovien päivänä 9.5. klo 10-12 osana Kouvola-päivää! Osoite: Hansakeskus, 2. krs. Torikatu 3, 45100 Kouvola.

Lue lisää:

kouvola.fi/Pointti

Sivun alkuun