Kouvolan kylien neuvottelukunnan vaalipaneeli pidetään Patoklubilla 16.3.

Kylien neuvottelukunta on Kouvolan kylien edustajista koostuva vuorovaikutteinen toimielin, joka pyrkii vaikuttamaan siihen, että kylät saadaan pidettyä toiminnallisina ja elinvoimaisina. Neuvottelukunta järjestää 16.3. Patoklubilla eduskuntavaalien paneelikeskustelun, jossa nostetaan esiin kyliin vaikuttavia asioita. Tervetuloa!

Kylien neuvottelukunta on Kouvolan kylien edustajista koostuva vuorovaikutteinen toimielin, joka pyrkii vaikuttamaan siihen, että kylät saadaan pidettyä toiminnallisina ja elinvoimaisina. Kylien neuvottelukuntaan kuuluu noin 50 kouvolalaista kylää tai kaupunginosaa.

Kylien neuvottelukunnan toiminnassa lähtökohtana on, että jokaisella on oikeus asua ja elää haluamallaan maalla. Hyvään ja tasa-arvoiseen elämään vaikuttavat muun muassa hyvinvointi ja turvallisuus, palvelut sekä infra kaikessa laajuudessaan. Muun muassa huoltovarmuuteen liittyvissä kysymyksissä maaseudun asuttuna pitäminen on Suomessa elinehto. Muun muassa yhteisöllisyys ja palvelut varmistavat sen, että maaseudulle juurrutaan ja halutaan jatkossakin harjoittaa yritystoimintaa.

Kylien neuvottelukunta järjestää 16.3. Patoklubilla eduskuntavaali-paneelikeskustelun, jossa nostetaan esiin kyliin vaikuttavia asioita. Laajempia kysymyksiä on luvassa 5, täsmäkysymyksiä 3, ja todennäköisesti lopuksi myös muutamia yleisökysymyksiä.

Paneeliin osallistuvat seuraavat eduskuntavaaliehdokkaat: Ville Kaunisto, Sheikki Laakso, Paula Werning, Jenni Aikio, Mika Byman, Jenny Hasu, Antero Paljakka sekä Susanna Rasimus.

Sivun alkuun