Kulttuurista virkistystä kesätapahtumien sarja jatkuu elokuussa 

Kouvolassa päästään jälleen heinäkuun tauon jälkeen nauttimaan yleisölle avoimista ja maksuttomista esityksistä Kuusankoskitalon ja Kouvolatalon ulkonäyttämöillä.

Elokuun esitykset sisältävät musiikkia moneen makuun. Ensimmäisestä esityksestä pääsee nauttimaan keskiviikkona 2. elokuuta Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä klo 18, jolloin kuullaan vanhaa tanssimusiikkia Laulu- ja soitinyhtye Heijastuksen esittämänä. Elokuussa Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä konsertoivat myös Kyläorkesteri Raakku (su 13.8.), Puhallinorkesteri Wanhat Jääkärit ja Kuusankosken Puhallinorkesteri (ke 16.8.), Tanssiorkesteri Kosketus (su 20.8. klo 15) sekä Laulu- ja soitinyhtye Hämärä päivää (su 20.8. klo 17). 

Kouvolatalon ulkonäyttämön elokuun ensimmäinen konsertti keskiviikkona 9.8. klo 17 tarjoaa slaavilaista kaihoa ja tummaa tulisuutta, mutta myös kansainvälisiä ikivihreitä, tulkitsijoina Nina Castén (laulu) & Iana Lang (piano). Ilta jatkuu vanhojen mestareiden suosittuja lauluja esittävän kitara- ja lauluduon Wanhat kisällit seurassa. Sunnuntaina 13. elokuuta paikalla kuullaan pehmorokkia ja voimapoppia Sulut-yhtyeen esittämänä ja 20. elokuuta on Renne Karppinen omien laulujen ilta. 

Elokuun ohjelmisto on julkaistu kokonaisuudessaan verkkosivuilla kouvola.fi/kulttuuristavirkistysta. 

Kahvilat, näyttelyt ja museokohteet ovat avoinna tapahtumien aikana 

Cafe Juhla -kahvila palvelee yleisöä molemmissa tapahtumataloissa. Galleriatilat Kuusankoskitalossa sekä Poikilo-museon näyttelyt Kouvolatalossa ovat myös yleisön koettavissa. 

Lisätietoja:  

Jaana Vuorio-Palmumaa, kulttuurikasvatuskoordinaattori, puh. 020 615 8591, jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi  

Tapahtumasarjan koko ohjelma: www.kouvola.fi/kulttuuristavirkistysta 

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kouvolan kaupungin yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuottaa tasokasta, kiinnostavaa ja saavutettavaa kulttuuritarjontaa jokaisen asukkaan koettavaksi. Taide-elämykset tuovat elämään mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä, kulttuurihyvinvointia jokaiselle. 

Sivun alkuun