Kulttuurista virkistystä kesätapahtumien sarja jatkuu elokuussa

Kouvolassa päästään jälleen heinäkuun tauon jälkeen nauttimaan yleisölle avoimista ja maksuttomista esityksistä Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä.

Elokuun esitykset sisältävät musiikkia moneen makuun. Ensimmäisestä konsertista pääsee nauttimaan tiistaina 6.elokuuta Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä klo 19, jolloin kuullaan Puhallinorkesteri Fantasian musiikkia. Elokuussa Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä esiintyvät
ke 14.8. tanssiryhmä Cougars klo 18, Kuusankosken Puhallinorkesteri klo 19 sekä Hämärä päivää laulu- ja soitinyhtye klo 20.

Lisäksi päästään kokemaan to 1.8. klo 12–15 Eloa ja Iloa -kesätapahtuma Valkealassa Hirsmäen museoalueella. Luvassa musiikki- ja kesäteatteriesityksiä, kesäkahvila ja museo avoinna.

Elokuun ohjelmisto on julkaistu kokonaisuudessaan verkkosivuilla kouvola.fi/kulttuuristavirkistysta.

Galleriatilat Kuusankoskitalossa ovat yleisön koettavissa tapahtumien aikana niiden aukioloaikoina. Myös kahvila on auki.

Lisätietoja:

Jaana Vuorio-Palmumaa, kulttuurikasvatuskoordinaattori, puh. 020 615 8591, jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Tapahtumasarjan koko ohjelma: www.kouvola.fi/kulttuuristavirkistysta

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kouvolan kaupungin yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuottaa tasokasta, kiinnostavaa ja saavutettavaa kulttuuritarjontaa jokaisen asukkaan koettavaksi. Taide-elämykset tuovat elämään mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä, kulttuurihyvinvointia jokaiselle.

Sivun alkuun