Talvikauden 2024–2025 bussiaikataulut voimaan 8.8. alkaen

Linja-auto ajaa Kouvolassa kadulla.

Kouvolan joukkoliikenteessä siirrytään talvikauteen torstaina 8.8.2024. Talvikauteen siirtyminen tuo muutoksia joihinkin bussilinjoihin. Uudet aikataulut löytyvät kätevimmin reittioppaasta. Myös painettuja aikatauluvihkoja on jaossa, mutta niissä linjan 8 aikatauluvihkoihin on lipsahtanut painovirhe.

Talvikauden 2024–2025 bussiaikataulu tuo mukanaan muutoksia. Suurimpana yksittäisenä muutoksena tulee linjojen 1 ja 3 yhdistyminen keskustan kautta kulkevaksi pitkäksi heilurilinjaksi. Linja 12 lopetetaan ja lähtöjä Matkakeskuksen, Mielakan ja Tornionmäen yhdistävillä linjoilla 13A ja 13B lisätään. Linja 51 ajetaan tulevalla talvikaudella arkisin maanantaista perjantaihin myös niinä arkipäivinä, kun koulut ovat lomalla ja koulupäivävuoroja ei liikennöidä. Lisää tulevan talvikauden muutoksista voi lukea joukkoliikenteen verkkosivuilta.

Reittiopas osoitteessa https://kouvola.digitransit.fi/ antaa aina ajantasaisen tiedon Koutsin aikatauluista. Reittioppaasta voi kätevästi tarkistaa myös mahdolliset liikennehäiriöt ja poikkeusreitit. Ajantasainen talviaikataulu on ladattavissa myös pdf-muodossa (5,38 Mt).

Aikatauluvihkot jaossa – Painovirhe linjan 8 aikataulussa

Talvikauden bussiaikataulut ovat valmistuneet ja vihkoja on jo jaossa Waltti-asiakaspalvelupisteessä osoitteessa Torikatu 2 sekä Kouvolan kaupungintalon infopisteessä osoitteessa Torikatu 10. Vihkoja on jaossa myös kaupungin toimipisteissä (kirjastot, Kouvolatalo, Kuusankoskitalo, nuorten työpajat ja Porukkatalo) sekä busseissa.

Talvikauden 2024–2025 aikatauluvihkoon on lipsahtanut painovirhe. Sivulta 45 löytyy linjan 8 aikataulut Matkakeskukselta Sippolaan. Painetussa versiossa on ilmoitettu että klo 17.15 Matkakeskukselta lähtevä vuoro olisi Kaipiaisissa klo 17.45, todellisuudessa vuoro ei aja Kaipiaisiin saakka vaan päätepysäkki on Utin koulu klo 17.30. Nettisivuilta löytyvässä pdf-versiossa ja reittioppaassa tämä tieto on merkitty oikein. Pahoittelemme sekaannusta.

Lisätietoja:

Kouvolan joukkoliikenne – Koutsi, verkkosivut

Kouvolan reittiopas (digitransit.fi)

joukkoliikenne(at)kouvola.fi

Kouvolan joukkoliikenne – Koutsi, yhteystiedot verkkosivuilla

Sivun alkuun