Liikuntapaikkamestari

Haemme liikuntapaikkapalveluiden yksikköön LIIKUNTAPAIKKAMESTARIA vakinaiseen työsopimussuhteeseen

Haluatko työskennellä merkityksellisessä ja monipuolisessa tehtävässä, jossa pääset käyttämään tietojasi ja taitojasi kaupunkilaisten parhaaksi sekä kehittämään omaa ja tiimisi ammattitaitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän reipashenkisessä työyhteisössä. Työtä tehdään kaupunkilaisten turvallisen ja viihtyisän ympäristön ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Liikuntapaikkamestarina toimit liikuntapaikkojen ja -alueiden lähiesihenkilönä ja organisoit niiden hoitoa, toimintaa ja käyttöön liittyviä työtehtäviä.

Liikuntapaikkamestarina varmistat, että liikuntapaikat ovat määräysten, sääntöjen ja asetusten mukaiset, jotta laatu ja tekninen turvallisuus toteutuvat. Vastaat liikuntapaikkojen henkilöstön työvuorosuunnittelusta ja erilliskorvauksista.

Liikuntapaikkojen kehittäminen ja suunnittelu yhdessä tiimin kanssa kuuluu yhtenä osana tehtävää. Lisäksi vastuullesi kuuluu liikuntapaikkojen kiinteistöjen hoidon organisointi, valvonta ja esimiestehtävät. Huolehdit oman alueesi laskujen tarkistuksesta ja talouden seurannasta. Esihenkilönä välitön työsuojeluvastuu kuuluu tehtävään.

Liikuntapaikkamestareilla on toistensa sijaistamisvelvollisuus, joka edellyttää kaikkien liikuntapaikkojen ja -alueiden tuntemusta. Tehtävässä vaaditaan suunnittelutaitoja ja esihenkilötyönhallintaa, jolla taataan liikuntapaikkojen kunto- ja laatutaso sekä erilaisten käyttäjäryhmien turvallisuus ja viihtyvyys.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikuntapaikka-alan erikoisammattitutkinto, liikuntapaikkamestari.

Työssä suoriutuminen edellyttää hyvää paineesietokykyä, kritiikin kestämistä ja ”pelisilmää”. Esihenkilö-, yhteistyö- ja tietotekniset taidot ovat välttämättömiä työtehtävien menestyksekkäälle hoitamiselle.
Edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kk koeaikaa. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan.

Sivun alkuun