Uusi ravintolayrittäjä Kuusankoskitalossa

Salaattia linjaston päässä. Taustalla nainen ottaa ruokaa.

Kuusankoskitalon ravintolapalveluissa tapahtuu muutoksia, kun uusi ravintolayrittäjä Terhi Lyte aloittaa toimintansa Kuusankoskitalossa 1. syyskuuta 2024 alkaen.

Kuusankoskitalon Cuppo-Cellen tarjonta laajenee ja palveluajat monipuolistuvat, jotta talo voi paremmin palvella niin asiakkaita kuin henkilökuntaakin. Kahvila on avoinna arkisin klo 10–16 ja lauantaisin klo 11–15 sekä tarpeen mukaan konserttien ja tapahtumien aikana.

Cuppo-Celle palvelee myös Kouvolatalon asiakkaita, kun tilaisuuden tarjoilut tilataan ennakkoon.

Tarkempaa tietoa uudesta ravintolakonseptista ja myytävistä herkuista löytyy tapahtumatalojen kotisivuilta www.kouvolantapahtumatalot.fi tai ravintolan omilta sivuilta www.cuppocelle.fi lähempänä avaamista.

Lisätietoa

Kouvolan tapahtumatalot, myyntipalvelu@kouvola.fi, puh. 020 615 1414

Sivun alkuun