Kymenlaakson rokotuspaikat ovat avoinna nyt myös kaikille yli 75-vuotiaille

Kymenlaakson hyvinvointialue on laajentanut koronarokotukset kaikille 75 vuotta täyttäneille, kun aiemmin ikäraja oli 80 vuotta.

Kaikki 12 vuotta täyttäneet voimakkaasti immuunipuutteiset ja yli 75-vuotiaat voivat nyt saapua ottamaan koronarokotteen tehosteannoksen. Rokotukseen voi varata ajan etukäteen tai saapua ilman ajanvarausta walk in -periaatteella rokotuspaikkojen aukioloaikoina.

Rokotusajanvaraus on avoinna voimakkaasti immuunipuutteisille ja yli 75-vuotiaille asiointipalvelu Hyviksessä osoitteessa oma.hyvis.fi. Vaihtoehtoisesti 75 vuotta täyttäneet voivat soittaa erilliseen rokotusnumeroon p. 05 220 2020, joka on avoinna arkisin kello 8–18. Rokotusnumero toimii takaisinsoittoperiaatteella. Aika influenssarokotukseen annetaan koronarokotuksen yhteydessä tai puhelinajanvarauksessa.

Kaikkien muiden koronarokotteen tehosteannoksen ja maksuttoman influenssarokotteen kohderyhmiin kuuluvien kymenlaaksolaisten rokotukset aloitetaan lokakuun aikana. Hyvinvointialue tiedottaa ajanvarauksen ja rokotuspaikkojen avautumisesta muille kohderyhmille syyskuussa. Rokotusjärjestyksen voi tarkastaa hyvinvointialueen verkkosivuille kootusta tietopaketista.

Kouvolan rokotuspaikat ja aukioloajat

Vanha virastotalo. Osoite Hallituskatu 7 C, 45100 Kouvola.

Aukioloajat arkisin

  • Maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 8–16
  • Keskiviikkoisin kello 8–18
  • Perjantaisin kello 8–14

Yhteystiedot:

Kymenlaakson hyvinvointialue

Tanja Metsola, ylihoitaja, vastaanottopalvelut

Puh: 040 6491 005, tanja.metsola@kymenhva.fi

Sivun alkuun