Historiallinen helmi Kuusankosken sydämessä – tilat täynnä mahdollisuuksia. Kiinteistön muodostavat vanhempi upea historiaa henkivä osa sekä uudempi laajennusosa, joka ei ole suojeltu. Vanha puoli on arkkitehtuuriltaan ja sisätiloiltaan ainutlaatuinen. Pääomavuokrahinta alkaen 1 €/m2/kk.

Kohde tarjoaa hyvin edullista vuokratasoa monenlaiselle liiketoiminnalle. Hienot 1930-luvulla valmistuneet tilat upeine yksityiskohtineen odottavat uutta käyttäjäänsä. Kiinteistössä paljon toimistotiloja, jotka ovat muunneltavissa käyttötarpeen mukaan. Tilat soveltuvat esimerkiksi koulutuskäyttöön, taiteilija tai taidenäyttelytiloiksi tai tilojen vuokraamiseen tapahtumille. Aiemmin tila on toiminut kaupungintalona.

Tekniikka- ja ympäristötalo sijaitsee Kuusankosken kaupunginosassa, johon on hyvät liikenneyhteydet lähikaupungeista. Kouvolan sisäinen julkinen liikenne toimii hyvin Matkakeskukseen. Tunnin välein kulkeva bussiyhteys luo hyvän julkisen liikenteen yhteyden Kouvolan keskustasta. Laaja autopaikoitus pihassa, parkkipaikkoja yhteensä 80.

Ilmakuva Tekniikka- ja ympäristötalosta Kuusankoskella.
Tekniikka- ja ympäristötalo Kuusankoskella.

Rakennuksen muutoksien osalta vanhempi osa pitää sisällään tiettyjä rajoitteita suojelun vuoksi aulan ja käytävien osalta. Toimistotilat muunneltavissa käyttötarpeen mukaan.

Arvokas valtuustosalinakin toiminut suuri neuvottelutila on suojeltu. Muutokset on tehtävä yhteistyössä Museoviraston kanssa.

Neuvotteluhuone Tekniikka- ja ympäristötötalon vanhassa osassa henkii arvokkuutta.
Tekniikka- ja ympäristötalon ruokala Kuusankoskella. Vihreä ruokalinjasto ja vihreäharmaaruudullinen lattia tuovat värikkyyttä.

Uudempi 1970-luvulla valmistunut laajennusosa pitää sisällään useita toimistohuoneita, kokoustiloja ja pienen ruokalatilan talon saunaa unohtamatta. Laajennusosassa talon voi remontoida mieleisekseen.

Päivitetty 9.10.2024

Sivun alkuun