Näiltä sivuilta löydät tietoa terveysvalvonnan toteuttamista projekteista ja niistä laadituista yhteenvedoista.

2024

  • Lämpömittarin oikea käyttötarkoitus ja käyttö (tulokset julkaistaan myöhemmin vuonna 2024)
  • Oiva-raportin esilläpito (tulokset julkaistaan myöhemmin vuonna 2024)
  • Pintapuhtausnäytteiden ottaminen omavalvonnassa (tulokset julkaistaan alkuvuodesta 2025)

2023

2022

2021

2020

2019

2018

  • Pintapuhtaus ravintoloissa
  • Pizzalaatikoiden elintarvikekelpoisuus

2017

  • Konditoriatuotteiden laaduntarkkailu
  • Myymälöissä jauhetun lihan laaduntarkkailu

2016

  • Myymälöiden salaattibaarien hygienia ja tuotteiden mikrobiologinen (laatu Kaakkois-Suomen sekä Etelä-Savon alueella

2014

  • Riisi- ja makaronipohjaisten kylmien salaattien hygieeninen laatu

Päivitetty 27.6.2024

Sivun alkuun