Elintarvikevalvonnan projektit
Näiltä sivuilta löydät tietoa terveysvalvonnan toteuttamista projekteista ja niistä laadituista yhteenvedoista.
2024
- Lämpömittarin oikea käyttötarkoitus ja käyttö (pdf, 251 kt)
- Oiva-raportin esilläpito (pdf, 301 kt)
- Pintapuhtausnäytteiden ottaminen omavalvonnassa (tulokset julkaistaan alkuvuodesta 2025)
2023
- Energialisäkeprojekti 2023 (pdf, 414 kt)
- Kertakäyttökäsineiden käyttö (pdf, 221 kt)
- Lihan alkuperämaamerkinnät tarjoilupaikoissa (pdf, 22 kt)
2022
- Uppopaistorasvaprojekti 2022 (pdf, 107,7 kt)
- Sushiprojekti 2022 (pdf, 69,9 kt)
- Suolaprojekti (pdf, 106 kt)
- Pizzojen gluteenittomuus – jatkoprojekti (pdf, 146 kt)
2021
2020
2019
2018
- Pintapuhtaus ravintoloissa
- Pizzalaatikoiden elintarvikekelpoisuus
2017
- Konditoriatuotteiden laaduntarkkailu
- Myymälöissä jauhetun lihan laaduntarkkailu
2016
- Myymälöiden salaattibaarien hygienia ja tuotteiden mikrobiologinen (laatu Kaakkois-Suomen sekä Etelä-Savon alueella
2014
- Riisi- ja makaronipohjaisten kylmien salaattien hygieeninen laatu
Päivitetty 18.12.2024