Ruokapalvelut
Kouvolan kaupungin ruokapalvelujen toiminnan tavoitteena on tarjota eri asiakasryhmien hyvinvoinnin tukemiseen ravitsevaa, maukasta ja monipuolista ruokaa. Päivittäin alueellisissa tuotantokeittiöissä valmistetaan noin 16 000 ateriaa asiakkaille. Palveluksessa on noin 110 ruokapalvelualan ammattilaista 58 keittiössä. Koulujen toiminta-aikana lounaalla on noin 11 000 ruokailijaa. Ruokapalvelut on aktiivisesti mukana vähentämässä ympäristön kuormittumista. Henkilöstöllä on ympäristöpassi ja ekotukikoulutus. Ruokapalvelujen asiakkaina ovat:
- päiväkodit
- koulut
Ruoan laatu on yksi tärkeimmistä toimintaa ohjaavista tekijöistä. Laadukkaan ruoan takaa elintarvikkeiden korkea kotimaisuusaste sekä tehokkaat ja nykyaikaiset tuotantovälineet.